Green Key Gold

Green Key Gold

Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn met het Gouden Green Key Certificaat. Hiermee voldoen de twee hotels onder dit merk (Best Western Hotel Groningen Centre en Best Western Plus Hotel Groningen Plaza) aan de hoogste eisen van het keurmerk. Zij behoren hiermee tot de top van gekeurde bedrijven in Nederland.

Met deze Gouden Green Key willen beide hotels aan gasten, overheden en zakenrelaties laten zien dat duurzaam ondernemen een centrale rol speelt binnen de organisatie. Dit betekent dat wij een stap verder gaan in bewust omgaan met natuur en milieu dan normale wet- en regelgeving vereist. Wij doen er alles aan om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren.

Een overzicht van maatregelen die wij op het gebied van duurzaamheid en MVO hebben genomen: https://hotelgroningenplaza.nl/green-key.