Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

De rotondes bij Laan Corpus den Hoorn gaan we verbreden en volledig asfalteren. Hierdoor kunnen we het verkeer gefaseerd omleiden via de Oostzijde of de Westzijde van de rotondes. Deze werkzaamheden zijn nodig om bij de toekomstige werkzaamheden de rijbanen te verschuiven. Op die manier kan het verkeer bij de verbouwing van het viaduct zoveel mogelijk gebruik maken van de rotondes. Deze werkzaamheden voeren we uit van maandag 17 februari tot eind maart.

Verlichting plaatsen
Van 3 februari tot 8 februari gaat Combinatie Herepoort verlichting plaatsen onder de rotondes Laan Corpus den Hoorn.

Hinder:
3 februari en 4 februari in de nacht van 19.00 uur tot 6.00 uur Botrotonde afsluiting onderdoorgang westzijde
5 februari, 6 februari en 7 februari in de nacht van 19.00 uur Botrotonde afsluiting onderdoorgang oostzijde