Informatie over ons hotel en de situatie rond het coronavirus

Informatie over ons hotel en de situatie rond het coronavirus

Beste gast,

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid in de situatie rond corona. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat daarbij voorop. Uitgangspunt bij de maatregelen die we hebben genomen zijn de regels van het RIVM. Wij hopen dat we hiermee, net als iedereen, ons steentje bijdragen aan het beheersen van de crisis.

Hieronder vindt u meer specifieke informatie over ons hotel. Mocht u nog extra vragen hebben, dan verwijzen wij u naar de vragen en antwoorden over de coronamaatregelen in ons hotel. Bellen of mailen met onze receptie kan ook. Onze receptionisten staan u 24 uur per dag te woord via 050 524 800. Mailen kan ook. Het adres is info@hotelgroningenplaza.nl.

Restaurant gesloten, ontbijt en diner via de receptie

Vanwege de RIVM-richtlijn is het restaurant gesloten. Ontbijt en diner voor hotelgasten kunnen op uw verzoek bij de receptie voor u worden verzorgd, op basis van een beperkt assortiment. Onze receptionist informeert u hierover bij aankomst. Wij bieden deze service in ieder geval tot en met 5 april aanstaande.

Zwembad geopend voor hotelgasten

Het zwembad is gesloten voor externe gasten. Alle zwemlessen zijn afgezegd. Ook deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 28 april aanstaande.

Wij realiseren ons, dat deze aangepaste service voor u niet prettig is, maar we verzekeren u, dat onze medewerkers er alles aan zullen doen om uw verblijf hier zo veilig en plezierig mogelijk te maken. En we hopen, dat wij u binnenkort nogmaals – in goede gezondheid! – mogen begroeten, zodat u optimaal kunt genieten van alles wat ons mooie hotel en zijn omgeving u te bieden hebben. 

Hartelijke groet,

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Herman van der Poel,
General Manager