Aanstaande zondag 13 november 2022 is het Jazzy Sunday bij Restaurant Meerwold

Aanstaande zondag 13 november 2022 is het Jazzy Sunday bij Restaurant Meerwold

 

Foto credits: Stan Bouman

Foto credits: Stan Bouman

Met veel trots kondigen we het live optreden van Frederike en Julian aan! Aanstaande zondag 13 november 2022 is het Jazzy Sunday bij Restaurant Meerwold om 15:00 uur.

Zangeres Frederike Berendsen en pianist Julian Bohn, beiden opgeleid aan de conservatoria van Amsterdam en Enschede, hebben het publiek betoverd tijdens modeshows, beursopeningen, feesten en hotels. Met een uitgebreid repertoire bestaande uit tijdloze jazzstandards beroemd gemaakt door artiesten als Ella Fitzgerald of Sarah Vaughan, en zachte versies van popklassiekers van artiesten als Stevie Wonder of Fleetwood Mac.

Beide muzikanten nemen de bescherming van het milieu even serieus als hun muzikale inspanningen en streven ernaar hun CO2-voetafdruk te minimaliseren en een positieve impact te hebben. Dit doen ze door enkel gebruik te maken van het openbaar vervoer of door een auto te delen naar de locatie, enkel tweedehands kleding te dragen in overeenstemming met de dresscode en alle uitstoot die niet vermeden kan worden van bij het begin te compenseren. Zijn jullie benieuwd naar deze betoverende middag? Kom dan zondagmiddag 13 november om 15:00 uur naar restaurant Meerwold en laat je betoveren door dit duo. De toegang is gratis!