Meerwold Classic Sunday met Jisk Lieftink

Meerwold Classic Sunday met Jisk Lieftink

Foto credits: FPI Consultancy Christian Fictoor (iGNITE! Music)

Foto credits: FPI Consultancy Christian Fictoor (iGNITE! Music)

Aanstaande zondag 20 november mogen we genieten van het optreden van Jisk Lieftink. Jisk is een veelzijdig pianist, zijn doel is de schoonheid van de muziek over te dragen als musicus en docent. Hij is klassiek opgeleid en speelt daarnaast alle genres van muziek. Hij behaalde na een succesvol eindrecital zijn bachelor-diploma in 2008, waar hij les kreeg van Sebastiaan Oosthout. Onlangs verscheen zijn bundel met pianowerken, getiteld ‘Journey of the birds’. Jisk geeft regelmatig optredens, zowel solo als inensemble of duo-verband. Naast deze optredens geniet Jisk internationale bekendheid als The Hardstyle Pianist. In dit concept arrangeert hij Hardstyle muziek in een klassieke context.

Ben jij ook zo benieuwd naar dit optreden? Kom dan zondag 20 november om 15:00 uur langs bij restaurant Meerwold. De toegang is geheel gratis!