Arrangementen

Als u een hotel boekt in Groningen, dan wilt u er natuurlijk ook op uit. De stad Groningen biedt talloze activiteiten om van te genieten. Wij hebben alvast wat leuke arrangementen voor u samengesteld, zodat u naast een mooie kamer ook leuke dingen hebt om te bezoeken!

Voorstelling ’t Schaep met de 5 Pooten

Voorstelling ’t Schaep met de 5 Pooten

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar?
Bekijk dit arrangement
Voorstelling Het Zwanenmeer

Voorstelling Het Zwanenmeer

Zwanenmeer is het meest opgevoerde ballet ter wereld en geldt als één van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan brengt nu een vernieuwde uitvoering van deze klassieker. Een versie die jong en oud betovert. Een familievoorstelling bij uitstek.
Bekijk dit arrangement
Annie de Musical

Annie de Musical

Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.
Bekijk dit arrangement

Activiteiten in en om Groningen