Faciliteiten

Bootverhuur

Ontdek het Hoornse- en Paterswoldsemeer, gelegen aan de rand van Groningen en Drenthe, vanaf Haven Meerwold! Huur een luxe elektrische sloep en ervaar de rust, ruimte en de prachtige natuur vanaf het water. Voor meer informatie zie Meerwold.

Binnenzwembad

Op de begane grond vindt u het verwarmde binnenzwembad. Het bad is uitstekend geschikt om ontspannen wat baantjes te trekken of voor kinderen om lekker in te spelen.

Vergaderzalen

Wij bieden representatieve vergaderzalen en een prachtig auditorium. Voor al uw zakelijke bijeenkomsten, congressen, conferenties, vergaderingen, recepties en/of trainingen.

Gratis wifi

Wifi is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons bestaan. Daarom bieden wij door het gehele hotel gratis wifi aan voor al onze gasten en bezoekers.

Shuttle Service

Bij de receptie kunt u reserveren voor de (gratis) Shuttle Service:

  • Vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur

 

Restaurant

Restaurant Meerwold is gevestigd in Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. De menukaart vindt zijn basis in de Franse keuken met Groningse invloeden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Elektrische oplaadpunten

Wij bieden elektrische oplaadpunten aan voor fietsen en auto’s. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie.

Terras

Genoeg gehad van binnen zitten? Geniet dan met een lekker hapje of drankje van de buitenlucht. Op ons terras heeft u een prachtig uitzicht over de natuur bij het Hoornsemeer.

Tuin

Wilt u even genieten van de heerlijke buitenlucht? Dat kan! Naast ons mooie terras zijn wij ook voorzien van een mooie tuin waar u rustig doorheen kunt wandelen.

Hotelbar

In de loungebar kunt u terecht voor een perfecte kop koffie of thee, gemaakt door onze eigen barista. ’s Avonds (of eerder) bestelt u hier een heerlijk glas wijn of een cocktail.

Huisdieren

In Best Western Plus Hotel Groningen Plaza zijn huisdieren niet toegestaan. Geleidenhonden zijn wel welkom.

Overdekte fietsenstalling

Heeft u een fiets gehuurd of heeft u een eigen fiets mee? U kunt uw fiets veilig stallen in de overdekte fietsenstalling naast het hotel.

Gratis parkeren

Bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza kunt u voor het hotel gratis parkeren. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn ook aanwezig.

Lobby

De lobby is gesitueerd naast de receptie en biedt comfortabele banken voor een ontspannen zit.

Kopieerservice

Druk bezig met werk en u wilt snel iets uitprinten? Geen probleem. Dit kan 24 uur per dag bij de receptie.

Was- en stomerijservice

Verblijft u voor langere tijd in het hotel? Dan kunt u uw kleding laten wassen en/of stomen. Voor meer informatie over het wassen of stomen kunt u terecht bij de receptie.

Fietsverhuur

Wij verhuren ook (elektrische) fietsen zodat u nog beter kunt genieten van de prachtige omgeving. De receptie helpt u graag verder.