Faciliteiten

Binnenzwembad

Op de begane grond vindt u het verwarmde binnenbad. Het bad is uitstekend geschikt om ontspannen wat baantjes te trekken of voor de kinderen om lekker in te spelen.

Vergaderzalen

Wij bieden representatieve vergaderzalen en een prachtig auditorium. Voor al uw zakelijke bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, recepties en/of trainingen.

Gratis wifi

Wifi is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons bestaan. Daarom bieden wij door het gehele hotel gratis wifi aan voor al onze gasten en bezoekers.

Shuttle Service

Helaas wordt de Shuttle Service op dit moment niet aangeboden.

Restaurant

Restaurant Meerwold biedt een keuken met internationale invloeden.
Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Elektrische oplaadpunten

Wij als hotel willen goed met de tijd mee gaan. Daarom bieden wij elektrische oplaadpunten aan voor fietsen en auto’s. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze balie.

Terras

Genoeg van binnen zitten? Geniet dan met een lekker hapje of drankje van de buitenlucht. Op ons terras heeft u prachtig uitzicht over de natuur bij het Hoornsemeer.

Tuin

Wilt u even genieten van de heerlijke buitenlucht? Dat kan! Naast ons mooie terras zijn wij ook voorzien van een mooie tuin waar u rustig doorheen kunt wandelen.

Hotelbar

In de loungebar kunt u terecht voor een perfecte kop koffie of thee, gemaakt door onze eigen barista. ’s Avonds (of eerder) bestelt u hier een heerlijk glas wijn of een cocktail.

Afgesloten fietsenstalling

Heeft u een fiets gehuurd of heeft u een eigen fiets mee? U kunt uw fiets veilig stallen in de fietsenstalling naast het hotel.

Gratis parkeren

Bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza kunt u voor het hotel gratis parkeren. Voor elektrische auto’s zijn er oplaadpunten aanwezig.

Lounge

De lounge is gesitueerd direct aan de lobby en biedt naast een bar ook comfortabele banken voor een meer ontspannen zit. Het uitzicht is direct op het mooie natuurgebied.

Kopieerservice

Druk bezig met werk en u wilt snel iets uitprinten? Geen probleem. Dit kan 24 uur per dag bij de receptie.

Was- en stomerijservice

Verblijft u voor langere tijd in het hotel? Dan kunt u uw kleding laten wassen en/of stomen. Voor meer informatie over het wassen of stomen kunt u terecht bij de receptie.

Fietsverhuur

Wij verhuren ook (elektrische) fietsen om nog beter te kunnen genieten van de prachtige omgeving. De receptie helpt u graag verder.