Restaurant & bar

Culinair genieten
Een compleet ontbijt, een aangeklede borrel of een uitgebreid en feestelijk diner. Het is allemaal mogelijk in ons restaurant Meerwold. Onze chef-kok verzorgt samen met zijn keukenbrigade voor u per seizoen een nieuwe menukaart. De menukaart wordt samengesteld uit eigentijdse en eerlijke Groningse (streek) producten met als basis de klassieke Franse keuken.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Voor meer informatie en actuele openingstijden kijk op www.meerwold.nl

Ontbijt
Maandag t/m Vrijdag: 06:30 – 10:00 uur
Zaterdag t/m Zondag: 07:00 – 10:30 uur
Lunch
Maandag t/m zondag : 11:00 – 17:00 uur
Diner
Maandag t/m zondag : 17:00 – 21:00 uur

Restaurant Meerwold
Wij zien koken als een kunst, een vak, een vorm van expressie. Met het restaurant geven we uitwerking aan de missie die wij in ons hotel hebben, namelijk om een gastvrij verblijf voor onze gasten te verzorgen. Dat betekent een hartelijke ontvangst, Groningse gastvrijheid (nuchter en warm tegelijk) en veel aandacht voor vitaliteit door gezonde producten te gebruiken waar onze gasten zich goed bij voelen.

Restaurant Meerwold is gevestigd in Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. De menukaart vindt zijn basis in de Franse keuken met Groningse invloeden. De wijnkaart is met zorg samengesteld uit diverse regio’s en gebieden (Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Australië en Nieuw-Zeeland). De diverse exclusieve wijnen zijn te bestellen ‘by the glass’ uit onze eigen wijnbar of als wijnarrangement bij uw menu. Wij adviseren u uiteraard graag bij uw wijn- & spijscombinatie.

 • Best Western Plus
  Hotel Groningen Plaza

  Laan Corpus den Hoorn 300
  9728 JT Groningen
  Postbus 11073
  9700 CB Groningen

  Individuele kamerreserveringen:
  T +31 (0)50 524 80 00
  info@hotelgroningenplaza.nl

  Groeps- en zaalreserveringen:
  Afdeling bereikbaar van ma. t/m vr. van 09.00 – 17.00 uur.
  T +31 (0) 50 524 80 16
  reservations@hotelgroningenplaza.nl