Restaurant & bar

Culinair genieten
Een compleet ontbijt, een aangeklede borrel of een uitgebreid en feestelijk diner. Het is allemaal mogelijk in ons restaurant Meerwold. Onze chef-kok verzorgt samen met zijn keukenbrigade voor u per seizoen een nieuwe menukaart. De menukaart wordt samengesteld uit eigentijdse en eerlijke Groningse (streek)producten met als basis de klassieke Franse keuken.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner van 6:30 tot 21:00 uur.

Ontbijt
Maandag t/m vrijdag : 06:30 – 10:00 uur
Zaterdag en zondag : 07:00 – 11:30 uur

Lunch
Maandag t/m zondag : 11:30 – 17:00 uur

Diner
Maandag t/m zondag : 17:00 – 21:00 uur.

Restaurant Meerwold
Wij zien koken als een kunst, een vak, een vorm van expressie. Met het restaurant geven we uitwerking aan de missie die wij in ons hotel hebben, namelijk om een gastvrij verblijf voor onze gasten te verzorgen. Dat betekent een hartelijke ontvangst, Groningse gastvrijheid (nuchter en warm tegelijk) en veel aandacht voor vitaliteit door gezonde producten te gebruiken waar onze gasten zich goed bij voelen.

Restaurant Meerwold is gevestigd in Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. De menukaart vindt zijn basis in de Franse keuken met Groningse invloeden. De wijnkaart is met zorg samengesteld uit diverse regio’s en gebieden (Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Australië en Nieuw-Zeeland). De diverse exclusieve wijnen zijn te bestellen ‘by the glass’ uit onze eigen wijnbar of als wijnarrangement bij uw menu. Wij adviseren u uiteraard graag bij uw wijn- & spijscombinatie.

Genieten in de loungebar
Na een intensieve congresdag of na een dagje Groningen is het uitstekend toeven in onze loungebar. De loungebar is gesitueerd direct aan de lobby en biedt naast een bar ook loungebanken voor een meer ontspannen zit. Het uitzicht is direct op het natuurgebied, waar u op een goed moment de herten zelfs voorbij kunt zien lopen. In de loungebar kunt u terecht voor een perfecte kop koffie of thee, gemaakt door onze eigen barista. ’s Avonds (of eerder) bestelt u hier een heerlijk glas wijn of een cocktail. Daarnaast is er volop keuze uit verschillende verse gerechtjes en/of hapjes.

  • Menukaart


    Klik op de menukaart om te openen.